WALTER BAMBUSZ DOKKOLÓ

11.990 Ft14.990 Ft

A Bambusz dokkoló tökéletes megoldás mindennapi tárgyaid kezelésére, már beépített vezeték nélküli töltővel is! Elfér rajta a kulcsod, a telefonod, számlák, post-it, valamint természetesen Walter Wallet-ed. Könnyedén rákötheted töltő kábeled, lehetővé téve az egyszerű telefontöltést, vagy a legújabb vezeték nélküli töltővel integrált dokkolóval már ezt sem kell!

Már (5) öt!!! féle verzióban kapható:
– Alap dokkoló
– Vezeték nélküli töltővel
– DUÁL dokkoló 2 vezeték nélküli töltővel
– Fiókos dokkoló

(A vezeték nélküli töltővel rendelkező dokkolóval kompatibilis telefonokat itt találod. Kérünk, hogy győződj meg róla, hogy a telefonod támogatja e a vezeték nélküli töltés funkciót, ha nem vagy benne biztos, küldj nekünk egy emailt)

Ha Walter Wallet-el együtt vásárolod meg, akkor most 2000 Ft kedvezményt adunk mindegyik dokkoló árából! Vagyis az Alap dokkoló csak 5990 Ft, a Töltős 9990 Ft és a DUÁL és a Fiókos 12990 Ft-ért már a tied lehet! (A kedvezményt a kosárban fogja a rendszer levonni.)

  • Ingyenes szállítás (standard belföldi szállítás)
  • Tartsd egy helyen mindennapi használati tárgyaidat
  • FSC Bamusz
  • Minden népszerűbb telefon belefér
  • 23 cm hosszú x 21 cm szélses x 2,25 cm vastag
  • A vezeték nélküli töltővel szerelt dokkoló tartalmaz 1,5m-es USB kábelt
Kiürítés

Szöveg lézergravírozás

24 cm2 felületen lehetőséged van tetszőleges szöveg gravíroztatására. Ideális lehet ajándékozáshoz, idézetekhez. A gravírozás határideje 3-5 munkanap.

Kép lézergravírozás

24 cm2 felületen lehetőséged van tetszőleges egyszerűbb kép gravíroztatására, logózásra. A kért képet, ábrát lehetőség szerint vektoros kép formátumban, (eps) fájlban kérjük felölteni, de más formátumot is fogadunk. A gravírozás határideje 3-5 munkanap.

Cikkszám: N/A Kategória:

Product Description