GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hol találok használati útmutatás a használathoz?

A WALTER WALLET használata nagyon egyszerű:

Továbbá a főoldalon találsz róla egy rövid videót is, ide kattintva.

Mennyi kártya fér bele a WALTER WALLET-be?

A WALTER WALLET-be egyszerre maximum 7 kártyát tudsz tárolni, úgy hogy ebből egy kártya dombornyomott (vagyis a számok rajta kiemelkednek a kártya síkjából, ilyenek például bizonyos hitelkártyák). Több ilyen dombornyomott kártyát is lehet tárolni, de ilyenkor a maximum tárolható kártyák száma csökken. Minimum kártyatárolás nincs! – a tartó működési mechanizmusa egy kártya használata esetén is működik! Tapasztalataink azt mutatják, hogy 3 db dombornyomott kártya esetén a tartó el tud kezelni 6 db kártyát összesen! (vagyis 3 db normál és 3 db dombornyomott kártyát)

Hordhatom a WALTER WALLET-et a hátsó zsebben, mint egy átlagos bőr pénztárcát?

Habár a WALTER nagyon erős, de ugyanakkor műanyagból készült termék, ezért azt tanácsoljuk, hogy az első zsebben tartsd. Kis méretéből adódóan ott is lehet tartani, használatra készen. Ráadásul kisebb az esélye a zsebtolvajlásnak és a legjobb az egészben, hogy elkerülöd az elfelejtésből adódó hirtelen ráülésnek a kellemetlenségét.

A kártyák feltolásához nagyon nagy erőt kell kifejtenem, hogy a tartó elengedje őket. (és teljes visszanyomáskor is).

A vadonatúj WALTER nagyon szorosan illeszkedik, fogja a kártyáidat. Ne aggódj, kis időbe telik WALTER-ednek, hogy megszokja a kártyáidat. Csak használd továbbra is, és idővel egyre könnyebb lesz.
A kártyák minimális méreteltérései miatt is adódhatnak nehézségek WALTER-ednek, próbáld megtalálni a kártyáid legjobb sorrendjét.

A kártyáim kiesnek a tartóból, mit csináljak?

A WALTER WALLET szabványos plasztik kártyákhoz lett tervezve. Kisebb vagy nagyobb, sérült vagy meggörbült (meghajlott) kártyák okozhatják a WALTER WALLET nem megfelelő működését. A legtöbb probléma a WALTER WALLET-el könnyedén megoldható.
1. A kártyáim kiesnek amikor fejjel lefele van a tartó.
a, Általánosságban ez akkor történhet meg csak, ha a kártyák nincsenek teljesen a tartóba helyezve. Amikor a kártyák egészen a tartó aljáig vissza vannak nyomva, hallani kell egy halk kattanást, ez azt jelenti, hogy a tartó teljesen zárja a kártyákat a műanyag házban. (Ezt úgy is lehet elleőnrizni, hogy ha a kártyák teljesen vissza vannak nyomva a tartóba, akkor nem lóghat ki a végüg a tartóból!)
b, A kártyák még mindig kiesnek? Küld vissza a tartót, valami gond lehet vele.
2. A kártyáim kiesnek a tartóból, amikor fejjel lefelé tartva őrjöngve rázom.
a, Hagyd ezt abba, megijesztesz vele más embereket. A tartó mechanizmusa, úgy lett kifejlesztve, hogy elég erővel tartsa a kártyáidat, amikor a tartó fejjel lefelé van, de mégis használatkor könnyen tud kitolni/kicsúsztatni a kártyáidat, túl nagy erő kifejtése nélkül. Ha túl erősen rázod, előfordulhat, hogy a kártyák kiesnek.
1. A kártyáim nem helyezkednek lépcsőzetesen egymásra megfelelően.
a, Fogd meg az össze kártyát egyszerre és húzd fel teljesen mielőtt elengednéd őket.
b, Még mindig nem jó? Nyomd a kártyákat vissza és ki egymás után többször mielőtt elengeded őket.
c, Még mindig nem megfelelő? Próbáld ki a kártyák sorrendjét megváltoztatni. Néha egy sérült kártya okozza más kártyák beragadását.

A WALTER WALLET-em hibás. Mit kell tennem?

Ha a tartó, megsérül, eltörik a vásárlást követő 2 éven belül, akkor visszaküldheted a vásárlást bizonyító számlával a hibás terméket és mi kicseréljük. (A nem rendeltetésszerű használatból adódó sérülések vagy szándékos rongálásból fakadó károkra nem terjed ki a cseregarancia!)

Milyen hosszú a garancia időtartalma?

A WALTER WALLET termékekre 2 év garanciát adunk. Bővebb információt a garanciáról a „Tudnivalók” azon belül „Garancia” menüpont alatt találsz. Bármilyen kérdésed van a garanciával kapcsolatban kérlek írj e-mailt nekünk a walterwallet.hu@gmail.com e-mailcímre.

Mennyi ideig tart amíg megérkezik hozzám WALTER-em?

A „Szállítás és fizetés” menüpont alatt találsz bővebb tájékoztatást a szállítási időkkel kapcsolatban.

Mennyire környezetbarát a WALTER WALLET?

WALTER WALLET plasztik pénztárcák gyártása Hollandiában történik, egy magas hatékonyságú fröccsöntő rendszerrel minimális energia felhasználás mellett. A WALTER WALLET pénztárcák egy tiszta, csúcsminőségű gyárban, jó munkakörülmények között készülnek. A műanyag teljes mértékben újrahasznosított. A WALTER WALLET tartók csomagoló anyaga is újrahasznosított kartonból készül.

A WALTER WALLET-ek hol készülnek?

A műanyagból készült WALTER WALLET-ek és a csomagoló anyagai Hollandiában kerülnek legyártásra, egy tiszta, csúcsminőségű gyárban, megfelelő munkakörülmények között. Az összeszerelés Bergeyk-ben történik. A keresztül vitt okos tervezési megoldásoknak köszönhetően gazdasági szempontból nézve is megoldott a Hollandiában történő gyártás. Az alumínium WALTER WALLET – RAW-okat kínában gyártják szigorú minőségbiztosítás mellett.